Venatic Hockey

High-end hokejske palice ceneje!

Venatic Hockey, ki ga v Sloveniji uradno zastopa Hera d.o.o.,  nudi "high-end" kompozitne hokejske palice z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na slovenskem tržišču.

Razumno ceno visokokakovostnih palic Venatic ohranjamo z eliminacijo prevelikega števila posrednikov, kvaliteto pa vzdržujemo s tesnim sodelovanjem med proizvajalcem, inženirji in hokejskimi igralci, ki so  povrh tudi lastniki.

Namen Venatic Hockey-a ni ponuditi izdelek narejen po zadnjem tehnološkem dognanju ampak ponuditi za razumno ceno tehnologijo, ki zajema vse trende, ki so trenutno prisotni v "high-end" segmentu. 

 

Kdo smo?
Venatic Hockey je ustanovila skupina bivših profesionalnih igralcev elitne nemške hokejske lige DEL, ki imajo skupaj s parterji  75 let igranja hokeja na ledu! Tako si upamo si trditi, da dobro poznamo lastnosti, ki jih mora imeti kvalitetna palica.

www.venatic-hockey.com

Venatic Trading GmbH
CEO Gert Acker and Max Kaltenhauser
Weissgerbergasse 2
85567 Grafing
Germany

V Sloveniji, Italiji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini in Makedoniji Venatic Hockey zastopa podjetje

Hera d.o.o.
Mizni dol 41
1360 Vrhnika

Naše poslanstvo

Poslanstvo Venatic Hockey-a je, da hokejsko igro spet naredimo dostopno čim širši množici ljudi. To nameravamo storiti z zagotavljanjem visokokakovostnih palic po nižjih cenah, saj vemo, da so karbonske hokejske palice zavzele izredno velik del hokejskega proračuna družine, igralca ali kluba.

Kaj ponujamo?

Venatic Hockey ponuja kompozitne palice popularnih krivin in trdot za vse generacije (JR, INT, SR). Igralec lahko izbira med " true-one-piece" hokejsko palico in "one-piece" z namenom, da lahko prav vsak najde primerno po dostopni ceni. Vsi modeli palic so predhodno temeljito testirani s strani samih lastnikov- hokejistov, ki imajo prepotrebne izkušnje iz najelitnejših tekmovanj. Vabimo vas k ogledu palic na naši spletni strani.